+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Dita pension - Adršpach Reviews

Hotel ratings

96%
Perfect

by 68 reviews

  • Staff

    99%
  • Cleanliness

    99%
  • Equipment

    96%
  • Comfort

    91%
  • Value for money

    94%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 3.11.2017

Polski

  • Overall rating
100 %
  • Dziękujemy za bardzo miły pobyt w pensjonacie Dita. Pan Jiri bardzo miło Nas przyjął. Pensjonat położony jest bardzo blisko szlaku zarówno w Teplickie Skaly jaki i Adrspachu. Jeśli wrócimy na pweno skorzystamy z noclegu w pensjonacie Dita :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 15.10.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Dita pension - Adršpach replied to this review.
Bohužel, při ubytování jedné osoby ve dvoulůžkovém pokoji je cena o něco vyšší /510,-CZK na místo 380,-CZK / Macháček Jiří, majitel Pensionu Dita.

Anonym

mature couple, 15.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • příjemná atmosféra, čisto

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jindřiška

family with older children, 19.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Ochotný personál znalý místních poměrů, hezké prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Vladimír Kučera

family with older children, 12.8.2017

Jeneč (město...) Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Prakticky všechno! :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Lukášová

family with young children, 11.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iva

mature couple, 9.6.2017

Olomouc Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jindřiška

family with young children, 4.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Naprostá spokojenost se vším.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František Čuba

mature couple, 14.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
95 %
  • Vkusně a účelově uspořádané zahradní prostory.

  • Nefunkční rádio.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Dita pension - Adršpach replied to this review.
O této závadě jsem se dozvěděl až z recenze, přesto, že jsem informoval klienta a tom, že jme kdykoliv k dispozici a pokud se vyskytne nějaký problém jsme připraveni jej okamžitě řešit.Tuto informaci dostává každý klient při ubytování.Inu máme další připomínku k řešení....Macháček Jiří majitel Pensionu Dita.

Anonym

mature couple, 6.5.2017

Frankfurt am Main Německo

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Veronika

young couple, 2.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 26.3.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Super majitelé a služby. Určitě přijedeme zase.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 6.11.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Dubnova

family with young children, 30.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Ochotný majitel. Příjemná atmosféra.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 9.10.2016

Čeština

  • Overall rating
85 %
  • je to milý penzionek, paní správcová byla velmi příjemná a vstřícná.

  • Trochu mi nesedí vzdálenosti k nejbližší restauraci, které jsou mimochodem , po konzultaci s ostatními klienty , na dost špatné úrovni. Což je velká nevýhoda pro penzion DITA.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Dita pension - Adršpach replied to this review.
Opis soukromého sdělení...
Děkujeme za příjemné ubytování, jediný problém byl kam si zajít na slušné jídlo. V tom jsme se shodli i s ostatními co byli na Ditě ubytováni. Jinak v Ditě je to miloučké. zdraví Doubkovi

Asi si budu muset připustit, že i ohodnocení 8.5 je výborný. Ale laťku spokojenosti se budeme snažit držet stále na vysoké úrovni :-)
Macháček Jiří, majitel Pensionu Dita

Anonym

single traveler, 2.10.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

V.Bahulová

group of friends, 11.9.2016

Zlín Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Velmi příjemný a starostlivý personál. Není co dodat.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Dita pension - Adršpach replied to this review.
Opis soukromého sdělení...
Byli jsme velmi spokojeni s velmi příjemným a ochotným personálem. V kombinaci s nádherným počasím to pro nás byla krásná dovolená. Váš penzion budeme velice rádi doporučovat. Jen tak dál !!

Asi si budu muset připustit, že i ohodnocení 8.4 je výborný. Ale laťku spokojenosti se budeme snažit držet stále na vysoké úrovni :-)
Macháček Jiří, majitel Pensionu Dita

Jaroslav Kotyza

single traveler, 24.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 10.6.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Venkovní posezení :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 29.5.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Úžasně vydařená dovolená.Krásné prostředí-čisté,upravené,útulné,včetně velké zahrady.Velmi výhodně položené místo pro pěší turistiku do Adršpašských i Teplických skal.Milí lidé s dobrou vůlí splnit naše přání do poslední drobnosti.A v závěru pohotově vyřešený problém s naším autem usměvavou paní správcovou Martinou. To vše s nevídanou ochotou. Moc děkujeme. Rozhodně doporučujeme pobyt všem a rádi se vrátíme :-) Gita Novotná

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.